avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trebuie platit daca nu sta îmenin apartament și ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trebuie platit daca nu sta îmenin apartament și ce anume se plateste

Va rog sa mi dați un răspuns deoarece tata a decedat de 3ani și administratoarea mă trece cu curent casa scări femeia de servicisa o plătesc pe dinsa că administrator etc menționez că nu sta nimeni acolo iar tatăl meu decedat figurează pe lista de întreținere restanțier iar președintele de bloc mă amenința că mă dă în judecată
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:20, 5 Martie 2020
Daca ati citi si raspunsurile primite la discutia anterioara, ce bine ar fi.
Sunt cheltuieli ce trebuiesc platite, indiferent daca locuieste sau nu cineva acolo.
Le gasiti in legea 196/2018, la capitolul "Cheltuieli in functie de cota parte indiviza".

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ați primit răspunsul aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează cheltuielile de întreținere când proprietarul este plecat? mi s-a spus abia când m-am întors că trebuia să fac o cerere și am de plătit 350 de lei tataie94 tataie94 Am fost plecat din tara timp de 8 luni si cind am plecat am anuntat seful de scara si contabila, , acestia asigurandu-ma verbal ca nu o sa am nimic de plata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli catre asociatie ducesa99 ducesa99 Care sant cheltuielile obligatorii pentru un proprietar care detine un ap. intr-o asociatie dar nu locuieste in permanenta acolo si are consum 0. (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti si mie daca un apartament este nelocuit ... Cornel1970 Cornel1970 Va rog sa imi spuneti si mie daca un apartament este nelocuit pentru o perioadă nedeterminata,din diverse motive,în cazul de fata decesul ... (vezi toată discuția)