avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bursa de merit gimnaziu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bursa de merit gimnaziu

Avem o fetiță în clasa a șasea care a terminat clasa a cincea cu media generala 9,95 și nu primește și nu a primit Bursa de merit. Explicația din partea școlii a fost că nu sunt bani suficiente pt burse , și că prioritare sunt bursele sociale deci ei nu acorda burse de merit. Ce se poate face in acest caz? Va mulțumim!!
Cel mai recent răspuns: mariustopan , utilizator 08:12, 6 Martie 2020

mariustopan a scris:

Avem o fetiță în clasa a șasea care a terminat clasa a cincea cu media generala 9,95 și nu primește și nu a primit Bursa de merit. Explicația din partea școlii a fost că nu sunt bani suficiente pt burse , și că prioritare sunt bursele sociale deci ei nu acorda burse de merit. Ce se poate face in acest caz? Va mulțumim!!

Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
mariustopan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .daca îndeplinesc ... Ghipsa Ghipsa Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .Daca îndeplinesc condițiile ptr bursa fetiței mele ptr Bursa socială.Locuiesc doar eu și fetița venit net pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vreau sa va expun o problema referitoare la acordarea ... Amai Amai Buna ziua Vreau sa va expun o problema referitoare la acordarea burselor de merit de la o scoala din orasul Alba-Iulia, jud Alba. Conform Ordinului nr. ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o actiune civila pentru acordarea bursei de merit Valsymy Valsymy Buna ziua, Doresc sa deschid o actiune civila pentru a cere sa imi fie acordata bursa de merit gradul al 2 lea. Precizez ca sunt student anul 3 al USAMVB, si ... (vezi toată discuția)