avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Sugerează-ne un subiect de articol sugestie subiect si intrebare despre energia verde
Discuție deschisă în Sugerează-ne un subiect de articol

sugestie subiect si intrebare despre energia verde

am construit o casa, terminata la rosu, din pacate bani de incalzire si alte finisaje nu mai am. aveti idee daca o persoana fizica poate beneficia de fonduri europene ptr energia verde ?, unde m-asi putea adresa si ce sanse am ? suntem un cuplu tanar cu un copil de 3 ani.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 13:28, 10 Decembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru incalzire si iluminat persoane fiaice GRV GRV Buna seara! In primavara vreau sa ma apuc de constructia unei case si m-am tot gandit la aceste fonduri europene...M-ati putea spune pasii care ar trebui ... (vezi toată discuția)
Pot obtine fonduri nerambursabile pentru a deschide un salon de infrumusetare si slabire elenailie elenailie Doresc sa deschid in Bucuresti un salon de infrumusetare si slabire si as dori sa stiu daca pot beneficia de fonduri europene. Am 27 de ani dar inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Impozit casa VIODA VIODA Am facut receptia la rosu in anul 2013. Intabularea s-a facut in 2019. Nu se poate locui nici in prezent in casa respectiva pentru ca nu se extinde reteaua de ... (vezi toată discuția)