avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatii notar iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatii notar iesire din indiviziune

- buna ziua, va rog un sfat cum sa procedez, pe TDP dupa bunica din partea tatalui sunt 3 persoane : eu si 2 matusi, cele 2 matusi sunt decedate si fara urmasi, mi se cere de catre notar sa aduc argumente ( sa dovedesc cumva ) ca n-au avut urmasi ?, cum sa procedez va rog ?, cu stima
Notarul public trebuia sa va invete cum sa faceti ,Sa aduceți martori,acte de stare civilă ale defunctelor sa verifice registrele notariale etc.
Da, asa se face.
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
nu dispun de nici-un act de stare civila dupa matusi, ele nu au fost casatorite, am doar certificate de deces nimic altceva, sunt din Craiova si am fost pe la 3-4 notari iar toti imi cer acte doveditoare nimic informatii cum sa-o rezolvam ?, stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat deces matusa gmih gmih Buna ziua! Ce documente doveditoare ar trebui sa prezint la Serviciul de stare civila pentru a obtine un duplicat al certificatului de deces al matusii ... (vezi toată discuția)
Succesiune abc53 abc53 Buna ziua ,in urma decesului unei matusi(sora tatei ,care este decedat) am devenit posibil mostenitoare.Aceasta sora a tatei nu a avut copii,sotul ei decedand ... (vezi toată discuția)
Certificat de calitate succesorala silviu1958 silviu1958 Cum se obtine \"Certificatul de calitate succesorala\"; ce acte sunt necesare ? (vezi toată discuția)