avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchidere contract de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchidere contract de munca.

Buna ziua!Este posibila inchiderea contractelor de munca in perioada de proba,pe motiv că nu sunt bani de salarii?este vorba de aprox 100 angajati.posturi obtinute prin concurs.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 6 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este posibil acest lucru ...

Multumesc.La toti cei angajati odata?!
Cornel Vasile a scris:

Da, este posibil acest lucru ...

Da, este posibil la toti, intrucat nu exista un text de lege care sa va interzica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment lili5 lili5 daca firma de la care am ramas in CIC da faliment sau se inchide intimpul in care sunt in CIC ce se va intampla dupa cei 2 ani? Daca firma nu mai exista? In ... (vezi toată discuția)
Reangajare acelasi angajat dupa incetare cu notificare in perioada de proba Loredana_84 Loredana_84 Un angajator doreste incetarea unui contract de munca in perioada de proba prin notificare. Dupa incetare, la interval de cateva zile, acelasi angajator ... (vezi toată discuția)
Contract de muncă pe perioadă nedeterminată ContSters182399 ContSters182399 Bună ziua.Astazi am semnat un nou contract de muncă pe perioadă nedeterminată.Eu sunt însărcinată în aprox. 3luni insa angajatorul nu știe acest ... (vezi toată discuția)