avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... FURT CALIFICAT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

FURT CALIFICAT

În noaptea de 17/18.11.2019 ,două persoane au pătruns prin efracție în incinta magazinului meu, de unde au sustras 85 cartușe de țigări de diferite mărci. M-am înscris ca parte civilă în proces care va avea loc pe 24.03.2020 .Problema este cum imi recuperez banii, pentru că inculpații si familiile lor nu au venituri sau bunuri valoroase ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:09, 8 Martie 2020
Daca nu au nimic nu veti lua nimic desi instanta o sa va dea dreptul...
Daca le da cu suspendare ati mai avea o sansa...
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat din magazin eugeniaivan eugeniaivan Buna Ziua, Am o problema :lucrez ca si lucrator comercial la o firma vineri pe 8 martie am avut un client care a \\"dorit\\"achizitionarea unui bun in valoare ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu costelyno costelyno buna ziua! ati cerut mai multe detalii ptr violarea de domiciliu ! cer sa precizez k violarea de domiciliu pe timp de noapte am facuto 5 persoane fapte facute ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)