avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decăderea din drepturile părintești
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decăderea din drepturile părintești

Bună-ziua,
Am un copil minor împreună cu un individ care a locuit împreună cu noi, în apartamentul proprietate personală, 4 ani, unde are și mutație. Datorita neînțelegerilor apărute între noi a plecat din apartament și mă tot amenință că-mi va lua copilul, in momentul, in care își va finaliza construcția casei!
Aș dori să știu dacă poate fi decăzut din drepturile părintești având în vedere gravele traume pe care le-a trăit și de care am aflat foarte târziu! A avut o tentativă de suicid, mama lui de asemenea a avut o tentativă de suicid (s-a aruncat de la etaj), el a fost încredințat bunicilor spre creștere, vărul lui primar în vârstă de 18 ani s-a spânzurat! Nu am încredere să-l las singur cu copilul!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:41, 6 Martie 2020
Copilul nu il va obtine permanent dar program de vizita fara dvs. are sanse sa obtina.
Trebuie sa va luptati foarte tare si foarte bine fa sa aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama poate sa piarda copilul? anilabi anilabi Buna ziua, Am un subiect mai delicat. Sotul meu(in curs de a deveni fostul) si-a lasat copilul(1 an) si s-a mutat cu una mariata, care are si ea un ... (vezi toată discuția)
Dreptul de vizita la copil anilabi anilabi Inca nu am bagat divortul, dar el a parasit domiciliul. S-a mutat cu amanta. Avem un copil de 1 an jumate pe care planuieste deja sa-l ia la plimbari cu el ... (vezi toată discuția)
Copil din relație extraconjugală. poate obține tatăl dreptul de a lua copilul la domiciliul său dacă soția lui are o serie de probleme? gina86 gina86 Buna ziua! Sunt mama unui baietel de un an si jumatate . In urma unui proces de tagada paternitate, tatalui i s a stabilit program de vizita, dar am fost de ... (vezi toată discuția)