avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune mostenitor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune mostenitor?

Buna ziua. Se poate dobandi titlul de proprietate prin uzucapiune in cazul unui mostenitor (copil) din mai multi, care a locuit intr-o curte dupa moartea proprietarilor (parintii) timp de peste 20 ani, nefiind facuta succesiunea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:45, 8 Martie 2020
Buna ziua,
Da, se poate.
Legea permite ceea ce vreti dar daca nu aveti studii juridice si experienta practica nu cred ca aveti sanse sa va descurcati.
Va bagati in mlastinile dreptului si daca nu cunoasteti traseul nu veti razbi in justitie.
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In situatia descrisa poate fi invocata uzucapiunea mica? teodosie113 teodosie113 Pentru a folosi uzucapiunea mica 10-20 ani trebuiesc indeplinite cumulativ toate cerintele de buna credinta , justitlu si daca este necesar sa cunosc numele ... (vezi toată discuția)
Grãdinã fãrã acte plãtitã impozit de 42 de ani melinda67 melinda67 Bună ziua! Părinţii mei cu unchiul au cumpărat în 1967 o casă cu patru apartamente două curţi şi patru bucăţi de grădină în centrul oraşului. ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune mostenitor Cristianc1 Cristianc1 Uzucapiune mostenitor. Buna ziua. Bunica mea, ultimii 20+ ani din viata i-a locuit in curtea parintilor ei, decedati cu mult timp inainte. Succesiunea nu s-a ... (vezi toată discuția)