avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Are sanse tatal sa ia copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Are sanse tatal sa ia copilul?

Buna ziua, sunt mama unui baietel de 3 ani si 8 luni rezultat in urma unui concubinaj de ceva timp. Anul trecut m-am despartit dr tatal copilul deoarece era mai mult plecat de langa noi si mi-am gasit pe altcineva. Este plecat din tara de 1 an si jumatate vorbeste cu copilul la telefon cand vrea si ii trimite lunar cate 100 € intrebarea mea este in cazul unui proces intentat de el ar putea lua copilul de langa mine...? Mentionez ca nu a stat cu el in cei 2 ani locuiti impreuna vreo 3 luni adunate...dar nu cu mare folos in sensul ca nu prea ma ajuata cu el...colici...dintisori...etc. Multumesc pentru viitoarele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 8 Martie 2020
Nu pare sa aiba sanse.
Puteti cauta insa avocat cu care sa va lamuriti pe tot.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU cred ca ar vrea sa il ia, si daca ar vrea, nu are sanse daca copilului ii e bine langa dvs.
Daca va va da vreodata in judecata, angajati atunci avocat.
Incercati sa pastrari o relatie normala cu tatal, mai ales ca ambii exercitati autoritatea parinteasca si veti avea nevoie de acordul tatalui cu diferite ocazii.
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac? aydaayda aydaayda buna am o problema ,si nu stiu cum sa o rezolv. Am trait in concubinaj din care a rezultat un baietel ,pt ca nu ne mai intelegeam am hotarat sa ne ... (vezi toată discuția)
Custodie minor clovis clovis Buna ziua! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: in urma unei relatii de concubinaj a rezultat un baietel; la scurt timp, ne-am despartit, eu stabilindu-ma in ... (vezi toată discuția)
Custodie Brontolo Brontolo Am o fata din prima căsătorie. Acum an stat în concubinaj cu altcineva 8 ani .Avem un băiețel împreună. El nu a mai vrut sa stam și cu fata care acum ... (vezi toată discuția)