avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta export
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta export

Va salut.

Am nevoie de o informatie reala si documentata... doresc sa export deseuri hartie intr-o tara din afara CE. Mai precis din Asia-Orientul Mijlociu.
Pentru a obtine Acordul de export (Licenta sau cum ii mai spune) am nevoie de copie dupa licenta de import a partenerului sau imi e de ajuns Contractul semnat de ambele parti?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sibtwins , utilizator 18:27, 13 Decembrie 2009
- doar contractul semnat de ambele parti - in limba romana
Va salut.

Multumesc pentru raspuns. Sper ca limba romana sa fie acceptata... speram ca Engleza sa fie limba folosita la incheierea Contractului, asa cum e uzual.

Inca o data multumesc.

Cu stima,
Gelu Simion

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare sibtwins sibtwins Salut. Am o firma careia i-am suspendat activitatea in Septembrie 2009. Acum as dori sa o redeschid dar in acelasi timp sa ii schimb si activitatea ... (vezi toată discuția)
Limba care guverneazã contractul dave26 dave26 Bună Ziua, În situaţia în care o firmă română încheie un contract de furnizare de utilaj cu o S.C. din altă ţară U.E., limba ce guvernează ... (vezi toată discuția)
Caut consultant specializat in e-commerce feketegy feketegy Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de web design si web development. Am un contract comercial redactat in limba engleza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)