avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare

Salut.

Am o firma careia i-am suspendat activitatea in Septembrie 2009. Acum as dori sa o redeschid dar in acelasi timp sa ii schimb si activitatea principala.

Ideea este ca doresc sa desfasor activitate de comert/intermediere cu deseuri (aluminiu, plastic, hartie) INSA nu doresc sa achizitionez si nici sa le import in Romania. Doar sa cumpar (sau sa intermediez) de la un vanzator si sa revand altui cumparator... cel mai probabil marfa nici nu ajunge pe teritoriul Romaniei.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat in ceea ce priveste actele necesare desfasurarii acestui tip de activitate?

Eventual lasati un numar de telefon sau o adresa de e-mail si va contactez eu.

Multumesc.

Cu stima,
Gelu Simion
Cel mai recent răspuns: ContSters107946 , utilizator 12:24, 28 Februarie 2010
Legislatia de mediu privind deseurile este destul de complicata asa ca ar fi bine daca ati da mai multe detalii pentru a fi indrumat corect ce puteti face si in ce conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma cod caen 6619 cipri_comiati cipri_comiati Buna Doresc sa infiintez o firma, iar unul din domeniile de activitate doresc sa fie intermedierea tranzactiilor financiare, pe scurt vreau sa intermediez ... (vezi toată discuția)
Tranzactionare bitcoin terminus1 terminus1 Buna seara, as dori sa stiu, este ilegal sa tranzactionezi bitcoin in Romania ? Prin tranzactionare ma refer mai exact sa intermediez, adica sa cumpar bitcoin ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa intermediere comercializare cherestea gedo302004 gedo302004 dupa indelungi cautari, contabile si juridice, nu am reusit sa descopar daca se aplica taxarea inversa in cazul intermedierii comertului cu cherestea. Mai ... (vezi toată discuția)