avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Batut de politist
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Batut de politist

Un prieten de al meu a facut galagie afara, fiind baut. A venit politia si l-au dus catre sectie, timp in care in masina unul din politisti a inceput sa il bata, sa il injure iar in sectie, la fel. I-a scris proces verbal, baiatul nu a semnat, dar a dorit sa faca obiectie. Acestia nu l-au lasat. El a insistat sa ii scrie obiectiile si l au impins afara din sectie. (I-au dat si amenda maxima) Se poate face ceva in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:31, 8 Martie 2020
Teoretic poate sa isi scoată certificat medico-legal,sa faca plângere împotriva polițiștilor,separat sa conteste procesul verbal etc.Situatia depinde de multe aspecte ce anume poate sa dovedească,fără avocat nu prea merge.Daca a fost bătut e o problema daca a facut urat cand l-au condus la secție și au trebuit să îl imobilizeze fiind și beat e o altă problemă.Oricum și amicul asta al tau ar trebui să își revizuiască comportamentul azi se îmbată și face urat,maine la beție injunghie pe cineva sau sparge un magazin ca sa aibe bani de păcatele.

N
Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Da, puteti proceda asa cum s-a indicat mai sus.
Va fi insa ceva foarte complicat.
Daca incepe ceva este bine sa mearga pana la capat iar asta inseamna o lupta de cativa ani.Probabil.o sa aiba nevoie si de avocat ca sa fie bagat in seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda contraventionala pentru tulburarea linistii publice Cian12 Cian12 Ciao, am avut o intamplare ciudata aseara,eram in apartamentul unui prieten unde aveam un mic chef (de 6 persoane) dupa ora 12,a sunat politia la usa, el a ... (vezi toată discuția)
E corect ca un polițist sa bage mana în gat unei femei însărcinate? Livii1209 Livii1209 Un sfat, va rog mult. Bună seara. Am nevoie de un ajutor, ce trebuie sa fac și unde sa ma adresez. In seara asta eram la o onomastica și L ora 22:00 fix ... (vezi toată discuția)
Beat din aburi de alcool CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, recent am avut o discutie cu un amic. El sustinea ca daca esti prins cumva beat la volan, si declari ca te-ai imbatat involuntar, de ex. din aburi ... (vezi toată discuția)