avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost batut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost batut

Am fost batut si am scos cml in care scrie 44 zile ingrijiri medicale.Am dat toate actele la avocat ca sa imi faca plangerea ca eu am fost nevoit sa plec in afara la munca.Dupa depunerea plangerii la cat timp o sa ma cheme pentru audiere.
Cel mai recent răspuns: Iulia margean , utilizator 20:01, 8 Martie 2020
Conf. C.p.p. Audierea persoanei vătămate de către organul judiciar care a înregistrat o plângere cu privire la săvârșirea unei infracțiuni se desfășoară de îndată, iar, dacă acest lucru nu este posibil, se va realiza ulterior depunerii plângerii, fără întârzieri nejustificate.

Sunt trei sapt de cand am vb cu dna avocat si mia spus ca a trimis plangerea.dupa cat timp ma cheama la audieri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac dac am fost batut? Iulia margean Iulia margean Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am ... (vezi toată discuția)
Implicati intr o bataie. pot scapa doar eu? robertsk robertsk Buna ziua. Eu cu niste prieteni am fost implicati intr-o bataie. Persoana pe care am batut-o si-a scos certificat medicolegal si vrea sa fie despagubit cu o ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal 4-5 zile MCristiiii MCristiiii Bună seara, Am fost bătut de patru persoane după care mi-am scos certificat medico-legal. Medicul mi-a dat 4-5 zile de îngrijiri medicale. Agresiunea ... (vezi toată discuția)