avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am o problemă cu patronul din Belgia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am o problemă cu patronul din Belgia

Buna Ziua am un caz acum de o luna de Zile m-am certat cu patronul din belgia ... nu mi-a dat bani ... si am luat o scula si am plecat el are copie cu buletinul meu a zis ca face petitie la vama ce se poate intampla , trebuie sa primesc ceva acasa
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Misterio , utilizator 08:30, 11 Martie 2020
Buna ziua,
Va poate acuza de furt.
Nu asa se "rezolva" asemenea probleme, trebuia sa va adresati echivalentului ITM de acolo.
Da stiu ... dar nu am fost angajat... si el a mai dat teapa inca la cațiva + ca el nu are nici o dovada ca am luat eu ceva sau aia ....
Daca face el plangere penala, faceti si dvs. plangere penala.
Am inteles , va multumesc de raspuns , ar mai fi o intrebare , daca a facut citatie la vama ce se poate intampla sau ? ... eu trebuie sa merg in tara pe duminica , si ce se intampla daca a facut cerere dinaia
Nu e bine sa aveti scula respectiva in masina. Daca vreti sa preveniti ceva, faceti maine plangere penala contra lui si motivati ca ati luat o garantie pentru neplata salariului. Asta merge doar daca sunteti angajat (salariat). Daca sunteti PFA (independent) nu mai tine, pentru ca aveti risc de intreprinzator si trebuie sa rezolvati in drept civil.
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
tgeorgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajator "tepar" chivuletz_cvu chivuletz_cvu Am si eu o problema la locul de munca,lucrez in domeniul constructiilor, angajatorul a refuzat sa imi faca contract, am lucrat la el o luna si jumatate. Din ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru scule inventar piti75 piti75 am lucrat la o firma care nu mi-a platit salariu pe ultimele 6 luni am facut reclamatii la itm si politie si dupa 2 luni mi-au spus ca nu s-a prezentat cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal furt calificat Leonardhd Leonardhd Numele meu este Leonard. Acum un an impreuna cu inca 3 prieteni am luat de pe un tir o roata de rezerva si statia emisie/receptie. A doua zi bunurile furate ... (vezi toată discuția)