avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am o problemă cu patronul din Belgia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am o problemă cu patronul din Belgia

Buna Ziua am un caz acum de o luna de Zile m-am certat cu patronul din belgia ... nu mi-a dat bani ... si am luat o scula si am plecat el are copie cu buletinul meu a zis ca face petitie la vama ce se poate intampla , trebuie sa primesc ceva acasa
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Misterio , utilizator 08:30, 11 Martie 2020
Oke , nu mi-a facut acte .... deci nu am fost angajat si scula nu o am la mine .... dar ma refer in vama , ce imi face .... ma leaga sau ?
Am uitat sa Precizez ca eu in 22 ianuarie am plecat din belgia ... acuma sunt in germania si duminica trebuie sa plec in romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator "tepar" chivuletz_cvu chivuletz_cvu Am si eu o problema la locul de munca,lucrez in domeniul constructiilor, angajatorul a refuzat sa imi faca contract, am lucrat la el o luna si jumatate. Din ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru scule inventar piti75 piti75 am lucrat la o firma care nu mi-a platit salariu pe ultimele 6 luni am facut reclamatii la itm si politie si dupa 2 luni mi-au spus ca nu s-a prezentat cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal furt calificat Leonardhd Leonardhd Numele meu este Leonard. Acum un an impreuna cu inca 3 prieteni am luat de pe un tir o roata de rezerva si statia emisie/receptie. A doua zi bunurile furate ... (vezi toată discuția)