avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Ce se intampla dupa decesul parintilor daca unul dintre frati a primit drepturi de mostenire inainte de vreme ?
Nu are cum, în mod legal, un astfel de act e nul de drept. Drepturile de moștenire se nasc la momentul decesului defunctului. Este posibil ca fratele dumneavoastră să fi primit anumite bunuri prin testamentul făcut în timpul vieții de către părinții dumneavoastră, dar acesta poate fi atacat de moștenitori. Dacă ne oferiți mai multe detalii, putem să vă dăm un răspuns complet.
Daca sora sotului a primit de la parinti o suma considerabila de bani ca drepturi din mostenire, cu un act ...mostenitorii pot ataca acel act dupa moartea parintilor ?!
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
Victoria Adamescu, utilizator
În baza a ce act a primit respectiva sumă de bani?
Este un act facut intre parti , in anul 1991, ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere elenus.pisi elenus.pisi Buna ziua! Am facut cu bunica mea un contract de intretinere in urma creia ea mi-a lasat casa. Vreau sa stiu daca dupa decesul ei imi poate ataca cineva ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat un contract de vânzare-cumpărare încheiat cu părinții? sora soțului meu ne-a dat în judecată pentru partea ei, deși a fost despăgubită denisa.f denisa.f Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta . Sotul meu meu are o casa la tara pe numele lui  , avand contract de vanzare-cumparare fiind cumparata ... (vezi toată discuția)
Valabilitate testament marinvasile marinvasile Sora tatalui meu mi-a lasat prin testament toate bunurile mobile si imobile,eu avand obligatia de a-i asigura \\"intretinerea necesara pe toata durata vietii ... (vezi toată discuția)