avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda rovinieta

Buna ziua!
Am primit azi, prin posta pv-ul cu amenda pentru rovinieta lipsa ( a condus pe data de 29.02.2020). Problema e ca el a condus camionul ( autotractor si semiremorca) fiind categoria F dar a luat rovinieta pentru ziua respectiva rovinieta pentru categoria E. Am vreo sansa de castig daca fac contestatie ( avand rovinieta categoria E). Multumesc!
Sanctiunea a fost aplicata pentru lipsa rovinieta pentru categoria respectiva de vehicul.
Faptul ca ati achitat pentru o alta categorie, nu va poate exonera de la plata sanctiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta Nicu_Adrian Nicu_Adrian Buna. Stiu ca s-a tot scris pe forum despre aceasta rovinieta. Dar as dori si eu o lamurire, cum trebuie sa procedez in cazul meu: In anul 2016, luna ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru viteza NastyLucke NastyLucke Buna ziua, Ieri ma intorceam dintr-o mica excursie, si intr-un sat din jud. Buzau m-a prins radarul cu 67 km/h. Am semnat procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta, contestare? PPStm PPStm Buna ziua tuturor! Am primit in cutia postala plicul cu procesul verbal intocmit in lipsa unei roviniete, trecand pe langa o camera fixa. Fapta s-a intamplat ... (vezi toată discuția)