avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare anexa gospodărească in locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare anexa gospodărească in locuinta

Buna ziua! As dori sa achiziționez o casa 80mp+200 teren cu toate utilitățile, folosită ca și casa, dar trecuta in acte ca și anexa gospodărească. Fiind anexa nu pot accesa nici un credit. Se poate schimba? Și care ar fi pașii? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:18, 9 Martie 2020
Se solicita un certificat de urbanism pentru schimbarea destinatiei apoi se actualizeaza documentatia cadastrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate schimba destinația unei construcții din anexă gospodărească în atelier auto? buciuman buciuman De ce acte am nevoie pentru a face schimbarea de destinatie dintr-o anexa gospodareasca intr-un ateler auto? (vezi toată discuția)
Acte cadastru xxx_paulll xxx_paulll Buna seara.Dorec sa cumpar o casa prin programul \\"Prima Casa\\",dar nu mi-ai fost acceptate actele deoarece casa pe care o vreau,in cadastru,autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren credobiz credobiz Bunaziua! In 2007 am achizitionat un teren impreuna cu inca 3 prieteni. Dorim sa facem dezmembrare in 4 loturi. Care sunt pasii si ce probleme si costuri ... (vezi toată discuția)