avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria nu imi raspunde solicitarilor scrise, pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria nu imi raspunde solicitarilor scrise, pentru motivul ca sunt in proces civil cu ei.

Sunt intr-un proces civil inaintat instantei de judecata de Instiututia Prefectului,Constatare nulitate Titlu de Proprietate. In dosarul aflat in apel, dar pentru care nu sa dat motivarea de 7 luni, paratii in dosar sunt, Priamria cat si subsemnatul. De ceva timp am facut cereri scrise catre parata, Primaria pentru ami comunica anumite date, care au legatura cu procesul civil, date pe care as dorii sa le prezint instantei. Primarul cat si secretarul refuza sa-mi raspunda cererilor pe motivul ca exista pe rolul instantei de judecata un proces civil. - apel la care nu sa dat motivarea scrisa.
INTREBAREA ESTE;
1. Exista vreo lege care interzice primariei sa dea raspuns la cereri, pentru motivul ca sunt in proces cu primaria ?
2. Exista vreo lege care interzice Prefecturii sa dea raspuns la cereri, pentru motivul ca sunt in proces cu ei ?
3. Exista vreo lege care interzice OCPI judetean sa dea raspuns la cereri, pentru motivul ca sunt in proces cu primaria si prefectura ?
Am solicitat scris prin mai multe cereri diferite aspecte tocmai pentru a demonstra viitoarei instante de recurs, adevarul.
Halucinant sa nu te poti apara impotriva hotiei, chiar de aceste institutii publice. prin refuzul si motivul prezentat.
Sunt falsuri intelectuale facute in urma cu multi ani chiar de primarie si prefectura - faptele penale sun prescise si singurul mod este de a prezenta instantei adevarul.
Raspunsurile sunt cam asa: Nu va putem raspunde deoarece exista pe rol dosarul civil nr........
CE SE POATE FACE ?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:33, 9 Martie 2020
În cadrul proceselor (fond și apel) trebuia să solicitați instanței de judecată ca să oblige părțile (Prefectura, Primăria), dar și OCPI să depună documentele (actele) pe care dumneavoastră le reclamați prin petițiile respective. Adresați-vă unui avocat, ca să vă îndrume concret, în baza actelor pe care le aveți, dar și a informațiilor pe care le dețineți (prin intermediul martorilor sau a altor mijloace). Ei nu răspund acelor cereri, care au legătură cu procesul, tocmai fiindcă aveați acest drept de a propune ca probe înscrisurile pe care ei le dețin. După proces puteți să faceți petiții și să le cereți informațiile și documentele solicitate, iar dacă în termen de 30 de zile de la depunerea petițiilor nu vă dau un răspuns sau răspunsul nu e conform adevărului (pe care dumneavoastră îl știți), îi puteți da în judecată și astfel instanța să-i oblige să vă furnizeze răspunsurile solicitate, să-i oblige la plata de despăgubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna stingerea cererii si care ar putea fi motivele? dogarudobra dogarudobra ce inseamna stingerea cererii si care ar putea fi motivele:stunned: (vezi toată discuția)
Absurd! teoma teoma Sa va expun un caz care mie mi se pare ca a ajuns la o cerere absurda din partea completului: Care va sa zic am eu un proces cu primaria satului X ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare climescumarian climescumarian contestatia in anulare depusa in termenul de 15 zile la Curtea de apel ,anuleaza executarea unei hotarari care este investita cu formula executorie ? (vezi toată discuția)