avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum pot inchiria uscatoria?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum pot inchiria uscatoria?

Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje. la ultimul nivel exista o uscatorie pe care as dori sa o inchiriez, sa o amenajez pt a putea locui in ea. as dori sa stiu care sunt pasi ipe care trebuie sa ii urmez pt a putea inchiria uscatoria.
Cel mai recent răspuns: stefanrafaga , utilizator 07:59, 13 Decembrie 2009
va multumesc pt raspunsuri. In mare parte m-ati lamurit cu ceea ce este de facut. Mai am o ultima intrebare : eu am uitat sa mentionez, dar in cazul meu sunt doi vecini care "sunt afectati direct" : cel de sub uscatorie si cel care locuieste usa in usa cu uscatoria. daca cel de dedesupt nu este de acord, in schimb cel care locuieste usa in usa cu uscatoria este de acord sa o inchirieze, ba chiar ma sustine total . Ma ajuta cu ceva asta? Schimba datele problemei cu ceva?
Asa cum v-am raspuns si mai sus, printre altele, trebuie sa aveti acordul tuturor vecinilor direct afectati. Si atentie, toti de pe palier, nu numai cel cu uscatoria vis'a'vis.
Deci cei de pe palier, cel de sub uscatorie. Toti.
M-ati lamurit. Va multumesc pt sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii comune bloc(uscatorii+spatii comune pe etaj) marinsas marinsas Buna ziua, am urmatoarea problema. vecinul de la parter nu vrea sa elibereze uscatoria de la parterul blocul pe motiv vrea sa i se repartizeze spatiu la una ... (vezi toată discuția)
Acord vecini inchiriere spatiu comun c0st3l c0st3l Buna ziua, Doresc obtinerea acordului vecinilor in vederea inchirierii spalatorului de pe scara. Ambii proprietari ai apartamentului invecinat cu acest ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial in bloc cu semnaturile vecinilor ionelsavu ionelsavu In urma cu 2 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc cu gandul de a transforma una dintre camere in spatiu comercial, aceasta avand un singur ... (vezi toată discuția)