avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce se poate intimpla
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce se poate intimpla

am fost depistat cu o alcoolemie de 0,53 in aeru expirat
mi sa intocmit dosar penal
m-ar interesa care este pedeapsa in cel mai rau caz?
Cel mai recent răspuns: Intelepth , utilizator 14:49, 11 Decembrie 2009
Daca nu sunteti recidivist, nu ati facut accident si aveti grija (avocat) procurorul va dispune NUP (neinceperea urmaririi penale). Va dura cam 6 luni timp in care nu o sa conduceti.Apoi o sa vi se restituie permisul.
Ink cva..este cea mai mare prostie sa conduci dupa ce ai baut.:) dar acum stiti asta..nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice floppy5_87 floppy5_87 un sfat ce as putea sa mai rezolv : am condus baut la volan si mi s-a depistat ca aveam 0.77 in aeru expirat ... am fost condus la spital unde mi s-au recoltat ... (vezi toată discuția)