avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce as putea face ca sa resping un divorț.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce as putea face ca sa resping un divorț.

Buna ziua,nevasta mea împreună cu copilul au plecat acuma aproape un an din italia in romania si dupa o luna mio spus că se termină totul intre noi când o plecat de aici nu mio spus că fiecare pe strada lui o plecat in vacanta in romania urmând ca sa vin si io in august dar dupa o luna când o ajuns acasă mio spus că se termină totul si fiecare pe strada lui si de anul trecut din iunie debea acuma o pus actele de divorț as putea ca sa refuz divorțul pentru ca avem un copil împreună si as vrea ca sa il creștem împreună pentru ca eu inca o iubesc inca pe ea si pe copil.daca nu se poate ca sa refuz divorțul cum sar calcula pensia alimentara pe luna pentru copil văzând că lucrez în italia cu acte si am si eu cheltuielile lunar aici pe luna.va multumesc anticipat.
Puteti solicita ca o parte sa o platiti in bunuri pentru copil ( haine, incaltaminte, mancare...) si o pate cash...daca credeti ca o sa se foloseasca si sotia de acesti banii.
Sau face un cont pe numele lui in care sa virati o parte din banii, pe care sa-i foloseasca la majorat...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau face un cont pe numele lui in care sa virati o parte din banii, pe care sa-i foloseasca la majorat...

copilul mananaca azi, maine si in fiecare zi, nu dupa majorat.
Va multumes pentru informați asa o sa fac asta Crecta e cea mai bună ideie ca săi fac un cont pe numele la băiat ca pana acuma ii trimiteam cate 200 250 de euro plus pachet din 2 in 2 luni la băiat si tot se plângea că nu are acuma sa vede cat o sa pun in cont la băiat si cat o săi dau la sotie nu stiu cat o sa decidă judecătorul cat săi dau ca daca ar fi cum spune legea 1/4 din salariu ar veni ca trebuie ca săi dau cam 400 de euro pe luna.
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
Andrei_b_m, utilizator
Am spus "o parte din suma".
Totusi 2000 de lei lunar este o suma, si nu cred ca mananca un copil "normal" de banii astia...
Plus ca mai apare si contributia mamei...

gi-jane2 a scris:

copilul mananaca azi, maine si in fiecare zi, nu dupa majorat.

Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
Ionut.ion, utilizator
Stiu ca 2000 de lei este o sumă destul de mare da ma refeream ca eu lucrez in italia cu acte si am un salariu pe luna de 1500 de euro daca ar fi ca sa fie 1/4 din salar ar veni aproape 400 de euro pe luna asta as vrea ca sa inteleg cum se calculează,ca pentru băiatul meu ias da oricât dar stiu ca nu-i foloseste pentru el ii foloseste pentru interesele ei.oricum 2000 mi de lei in romania pentru o pensie mi se pare exagerat e mai bine de un salariu pe luna.

Alte discuții în legătură

Care divort este valabil? marcu2809 marcu2809 buna ziua. ma numesc Marcu si am o problema: sunt casatorit cu sotia de 14 ani in R.Moldova. momentan locuim in Italia de cativa ani. Avem 2 copii din care ... (vezi toată discuția)
Neachitarea pensiei alimentare mihaliscenco mihaliscenco BUNA! Ma numesc mihaiela, am o problema cu fostul sot si de aceea apelez pe aceasta cale la toti cei care ar putea sa ma ajute cu un sfat. am terminat ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere si pentru fosta sotie alexacris alexacris am 48 de ani am fost casatorita 30 de ani cu un barbat acuma suntem in divort pt ca el doreste sa si refaca viata cu altcineva ,prima infatisare este in ... (vezi toată discuția)