avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu omul de serviciu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu omul de serviciu

Buna dimineata, asociatia noastra are angajat un barbat pentru curatenia in bloc , de cand cu reciclarea, oamenii pun la ghena de pe palier in saci sticle, bidoane etc... el vine la ghenele de gunoi sa stranga la 5 dimineata, 5 si ceva, 6, maxim 6.10 facand desigur mult zgomot.. am luat-o pe cale ierarhica cu vorba buna, intai cu omul, apoi cu administratora, apoi cu presedintele care mi-a zis ca nu exista ore de liniste !!!
Nu pot chema politia sa constate ca face omul galagie 5 minute maxim.
Acuma vreau sa incerc cu hartiile pe cale oficiala, intrebarea e, cui adresez o petitie ? Administratorei sau presedintelui ? Asociatia e obligata sa raspunda in scris ?
Daca nu se iau masuri, pretentia mea e sa vina macar de la 7, ce masuri pot lua, ma duc la primarie ?
Daca nu reusesc nici aici, actionez in judecata asociatia pe obligatia de a face ?
Multumesc!

Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:17, 11 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizarea o faceți președintelui de Asociația in care stipulați deranjul și sollcitați un program de curățenie care să nu afecteze programul de liniște care este de la ora 22 - 8 și 13 -14 .
Președintele este obligat să vă răspundă in termen de 10 zile .
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018 care guverneaza infiintarea,organizarea ,functionarea si administrarea condominiilor
Conform disp mentionate,reprezentantul legal al asociatieI de proprietari este presedintele de asociatie care are competenta decizionala
Administratorul de imobil,este angajatul asociatiei de proprietari are competenta executionala prevazuta prin CIM si fisa postului
Daca presedintele de asociatie "a zis ca nu exista ore de liniste" inseamna ca nu cunoaste nici disp L nr 61/1991 republicata si nici obligatiile de prevazut in regulamentul de ordine interioara al condominiului
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine obligatia legala sa respecte si sa aplice unitar neconditionat dispozitiile in vigoare-daca le stapaneste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei amenzi de catre asociatia de proprietari alex_bis alex_bis Buna ziua, In cazul unei amenzi dispuse de catre Directia de Sanatate Publica - (pentru depozitarea neconforma a gunoiului in cadrul ghenei unui bloc, in ... (vezi toată discuția)
Uscatoria de la bloc mihaela_alexandra_26 mihaela_alexandra_26 Buna ziua! Am si eu o întrebare referitoare la folosirea uscătoriei. In apartamentul in care locuiesc nu am balcon, nici posibilitatea de a face unul (stau ... (vezi toată discuția)
Program liniste Camelia 85 Camelia 85 Buna, in fata scarii noastre se aduna de dimineata pana seara vreo 20 de copii cu parinti si fac galagie, ne este mai mult teama soferilor sa parcam, decat ... (vezi toată discuția)