avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Regulament intern PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Regulament intern PFA

Regulamentul intern care e obligatoriu pt angajati devine obligatoriu si pt PFA daca acestia isi desfasoara activitatea la sediul firmei, alaturi de angajatii acesteia?
Cel mai recent răspuns: MARIANA TRUFIN , Consilier juridic 17:35, 10 Decembrie 2009
PFA-le isi desfasoara activitatea in baza unui contract de prestari servicii si nu in baza unui cim. Chiar daca isi desfasoara activitatea in cadrul unei S.C., Regulamentul de ordine interioara nu se aplica decat persoanelor care au contract individual de munca.
Pot fi introduse insa alte clauze cu privire la desfasurarea activitatii lor in contractul de prestari servicii.

O zi buna!
Multumesc pt raspuns. Asa ma gandeam si eu dar n-am reusit sa gasesc dovada legala ca PFA-urile nu trebuie sa semneze regulamentul intern. Stiti cumva dvs unde ar trebui sa ma uit?
Codul muncii art. 257-262. O seara frumoasa!:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire regulament intern prin act aditional? miru28 miru28 buna ziua am si eu o problema trebuie sa prelungesc cu inca 1 an regulamentul intern deja existent dar care expira luni nu stiu care este procedura ... (vezi toată discuția)
Regulament intern este obligatoriu? Gyongyos Gyongyos Buna ziua, Regulamentului intern este un act OBLIGATORIU? care-i legea? Multumesc! (vezi toată discuția)
Regulament de organizare si functionare Mariechen Mariechen Cine imi poate ajuta cu un regulament de organizare si functionare pt o SRL cu activitatea principala: activitati de realizare a softului la comanda (6201) (vezi toată discuția)