avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Executare Firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Executare Firma

Buna ziua. Cine ma poate ajuta cu o parere legata de scoaterea la licitatie a unui teren. Mama mea are o firma care este in procedura de insolventa. In momentul de fata este scos la licitatie un teren care se afla in acte(carte funciara) pe firma. Ideea este ca pe teren se afla o hala pe care nu exista acte (autorizatie constructie, nici CF). Ei cand au venit cu evaluator au bagat si hala la vanzare. Saptamana aceasta primeste mama telefon de la executor ca trebuie sa faca ea autorizatie, masuratori si sa o treaca in CF. Aici este intrebarea: sunt obligat sa fac eu aceste acte? Pe ea nu o intereseaza acea hala si nici teren. Executorul m.a pus sa sparg hala ca sa faca din nou actele(dosarul) si sa vina din noua evaluator sa faca poze la teren. Cum am zis: nu o mai intereseaza hala si nici terenul pe mama plus ca, costa mult mai mult de spart hala decat face ea(parctic este o ruina). Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat! Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 14:16, 10 Martie 2020
Firma are datorii? Dacă aveți datorii mai mari de 40.000 lei, puteți cere intrarea în insolvență a firmei (la Tribunal) și administratorul judiciar, numit de instanță, se va ocupa de recuperarea creanței (executarea silită se va suspenda, de drept).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unei case si teren saly30 saly30 buna ziua suntem in faza de executare a unui teren si a unei constructii nefinalizate si neintabulate in CF .va rugam sa ne precizati urmatoarele: 1.cum se ... (vezi toată discuția)
Compensarea datoriilor in cadrul procedurii insolventei balteanu valentin balteanu valentin SC X SRL a intrat in insolventa, pe ,,Tabelul final al creantelor,, fiind acceptati : - DGFP - 2.000.000 euro - AVAS - 500.000 euro - firma mea - 35.000 ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament scos la licitatie - riscuri ? Desire1983 Desire1983 Buna ziua, Sunt interesata sa cumpar un apartament scos la licitatie de catre o banca. A fost scos la licitatie in nenumarate randuri, iar pretul a tot ... (vezi toată discuția)