In care mesaj s-a mentionat ca "ROI-UL poate contine orice ..... Adica te pot bate daca vor, te pot calca cu masina...etc .... "????
V-am intrebat daca fapta savarsita este prevazuta in REg.Intern ca abatere disciplinara , dvs ati raspuns ca nu "Nu am vazut Reg. Intern pentru ca refuza sa mi-l prezinte. "...situatie in care potrivit pct.1 din mesajul anteror , reg. intern nu produce efecte fata de dvs daca nu vi s-a adus la cunostinta.
Ati mentionat "am primit avertisment verbal " ... Raspuns : sanctiunile disciplinare se contesta in instanta , iar pentru avertisment nu este necesara cercetarea disciplinara.
Practic, unii angajatori considera personalul TESA mai presus decat ceilalti salariati , chiar daca toti suntem egali in fata legii sau in cadrul relatiilor de munca functioneaza principiul egalitatii de tratament fata de toti salariatii
Persoana care se considera discriminata se poate adresa Inspectiei Muncii, Inspectoratelor Teritoriale de Munca si/sau Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.
Vedeti si
www.avocatnet.ro/articol_385...
~ final discuție ~