avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul tatalui!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul tatalui!

Buna ziua! Va rog mult sa imi dati un sfat.Sunt divortat, custodie comuna minor cu domiciliul la mama.Am contribuit absolut cu tot ce este necesar minorului am incercat sa sa fac partea din viata lui in ciuda tuturor piedicilor si scandalurilor mamei( copilul este foarte atasat de mine).Momentan sunt in strainatate si trimit lunar copilului western union banii necesari.O vreme mama a ridicat banii, acum refuza pe motiv ca o oboseste sa faca asta.Mi..a ingradit orice conexiune cu copilul ( copilul are telefonul lui dat de mine sa tinem legatura dar mama i l..a inchis.Nu am alta posibilitate decat asta de a trimite banii si convorbirile video cu copilul.Ce as putea sa fac in situatia aceasta? Prin acest refuz mama ingradeste dreptul de a avea legatura cu tatal si a..i oferi ce isi doreste si are nevoie cu banii trimisi.Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Av Vasilescu Florin , Avocat 18:51, 13 Martie 2020
Buna ziua, se poate face un proces pentru stabilire program de vizitare minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara viorel2011 viorel2011 copii mei si fosta sotie s au mutat in irlanda,eu le am trimis pensia alimentara (LUNA TRECUTA) acolo prin serviciu western union insa fosta ... (vezi toată discuția)
Mama refuza pensia alimentara Cristin3 Cristin3 Buna ziua, S-a obtinut hotarare judecatoareasca cu drept de vizita si plata unei pensii alimentare. Am platit lunar, dar mama refuza sa primeasca pensia ... (vezi toată discuția)
Drepturile bunicii când părinții sunt despărțiți alex1234alex alex1234alex #anonim “Ce drepturi are bunica copilului din partea tatălui când părinții sunt despărțiți și copilul stă la mamă? Soacra-mea ne omoară zilele ... (vezi toată discuția)