avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestația amenda radar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestația amenda radar

Buna ziua,
Am fost oprit de pol. rutiera pt. depășirea vitezei 138 km/h în localitate, masina poliției în mers pe sens opus. Am spus ca fac contestație fiind ca masina pe care o conduceam nu pot de atata(duba) si mi s-a intocmit PV pe 94 km la ora,au refuzat să treaca obiecțiile în PV. Contestația sa o fac prin avocat sau merg eu la instanța si putin ajutor daca se poate, nu au trecut tot numele în PV. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:41, 12 Martie 2020
Buna seara,
Daca puteti dovedi cele spuse angajati-va avocat.
Daca nu .... atunci va sfatuiesc sa va mai ganditi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal contraventie auto erv erv Circulam cu masina din directia Sibiu spre Brasov. In zona localitatii Porumbacu de Jos (inainte sau dupa, nu mai tin minte exact) sunt inregistrat de aparatul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pt. 180 zile?!?!?!?!?!?!? ciao_loredanas ciao_loredanas Ziilele trecute ma deplasam pe ruta Timisoara- Arad. La iesirea dintr-o localitate am depasit o masina care mergea cu viteza redusa...am depasit-o si mi-am ... (vezi toată discuția)
Contestare pv radar gabrielcostache24 gabrielcostache24 M.a luat radarul cu 84 km/h unde limitarea de viteza era de 50 km/h ( așa mi-a spus polițistul ) dar eu nu am văzut nici un indicator pe sensul meu de mers ... (vezi toată discuția)