avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Consult medical vietnamezi
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Consult medical vietnamezi

Buna seara
Daca vine reprezentantul unei firme romanesti cu vietnamezi care au intrat ieri in tara prin Moscova la Giurgiu sa le fac exam med muncii si eu refuz pe motiv ca n am fereastra cu aer ci doar ap aer conditionat care mai mult ne baga praf in cabinet si plamani+pot fi suspecti de covit 19, am dreptul asta ?
Managerul imi spune ca Vietnamul nu e zona rosie...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:48, 13 Martie 2020
La intrarea in tara exista obligativitatea intocmirii unor documente. Cereti firmei sa prezinte copii dupa aceste documente.
Puteti solicita lamuriri suplimentare de la DJSP despre zona respectiva si daca exista unele restrictii.
Legat de constructia cabinetului dvs., responsabilitatea va apartine dvs., dar si inspectorilor sanitari care au autorizat locatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea metalelor pretioase din deseuri electronice Jupiterscorpia Jupiterscorpia Anul trecut am sesizat, ca de la chiriasul de sus si cel din stanga, vin substante extrem de toxice, corozive. Am facut sesizari numeroase catre Politia ... (vezi toată discuția)
Legea care interzice fumatul crisandra crisandra Buna ziua! Oare stie cineva numarul legii care interzice fumatul in baruri si restaurante, incepand cu data de 01.01.2009. Va multumesc! (vezi toată discuția)
M-ar interesa dacă are cineva jurisprudenta pe partea cu covid-19. ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI M-ar interesa dacă are cineva jurisprudenta pe partea cu Covid-19. Ma interesează procesele pe partea cu restricțiile. În mod special ma interesează ... (vezi toată discuția)