avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis

buna ziua, am si eu o intrebare...
un prieten a fost acum cateva zile prins baut si fara permis.
dupa ce a fost dus la recoltare de sange si a dat o declaratie i s-a dat drumu.
politia i-a spus sa mearga sa plateasca probele biologice.
intrebarea este daca nu a fost arestat de catre organe mai poate fi arestat ulterior?
precizez ca este si recidivist.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Floricaion , utilizator 09:41, 14 Martie 2020
Buna ziua, este posibil sa primeasca o pedeapsa privativa de libertate.
Va multumesc. Ma refer daca pe perioada cercetării mai poate fi arestat daca cei care l-au prins în flagrant nu l-au arestat. Cu stima

Av Vasilescu Florin a scris:

Buna ziua, este posibil sa primeasca o pedeapsa privativa de libertate.

In general cei care recunosc fapta innastfel.de cazuri nu au probleme cu libertatea.
Sunt situatii in care sunt arestati si cei fara recidiva daca neaga comiterea faptei.
Eu personal nu am avut niciodata arestat un client recidivist in astfel de cazuri, dar exista astfel.de situatii.
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

In general cei care recunosc fapta innastfel.de cazuri nu au probleme cu libertatea.
Sunt situatii in care sunt arestati si cei fara recidiva daca neaga comiterea faptei.
Eu personal nu am avut niciodata arestat un client recidivist in astfel de cazuri, dar exista astfel.de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare onoono onoono Un prieten de al meu a fost beat si a spart cateva masini luand niste casetofoane dar nu le-a vandut nu a facut absolut nimic cu ele doar le tinea in casa, iar ... (vezi toată discuția)
Recidivist sau nu? theo_i theo_i Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters280144 ContSters280144 buna seara,, iubitul meu a sustras o geanta dintr un birou si a fost prins cu ia la iesirea din incapere,,, nu sa depus plingere contra lui dar totusi a fost ... (vezi toată discuția)