avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract prestari servicii

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea speta pentru care v-as fi recunoscator daca mi-ati da o parere : am incheiat un contract prestari servicii pentru renovarea unui apartament cu o firma de constructii. Acesta contine
o lista de servicii pe care firma urmeaza sa le execute si un pret pentru respectivele servicii. Pe parcursul lucrarilor(aflate inca in derulare),
firma imi cere permanent plata manoperei pentru lucrari care erau trecute in lista de servicii din contract. Intrebarile mele sunt:
1. Contractul semnat de reprezentantul firmei dar fara stampila are valoare juridica si este valid(OG 17/205 este neclar in acest sens) ?
2. Cum as proceda daca as vrea sa evit sa mai platesc sume in plus pentru servicii deja incluse in contract?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:20, 14 Martie 2020
1) Stampila nu mai este obligatorie din 2015;
2) Contractul este legea partilor, obligatiile dvs izvorasc din conventie, puteti refuza orice plata solicitata in plus, fiind neintemeiata si nedatorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitate contract prestari servicii DraghiciAlin DraghiciAlin Buna ziua , intrebarea mea este una relativ simpla , intre firma noastra si firma X s a incheiat un contract de prestari servicii (colectare deseuri) , dar ... (vezi toată discuția)
Conventie de prestari servicii sau contract individual de munca? Maria2143 Maria2143 Buna seara! Care este forma legala de angajare a personalului: presedinte, cenzor, administrator, femeie de serviciu, portar intr-o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Activitate firma din ue pe teritoriul romaniei lugano lugano M-ar interesa cateva aspecte legate de activitatea unei firme de constructii inregistrate in Uniunea Europeana (Ungaria) care va desfasura activitate in baza ... (vezi toată discuția)