avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu medical

Este corect sa mi se opreasca din salariu 60 lei echivalent a 4 zile concediu medical , mentionez ca beneficiez de salariu minim pe economie . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:22, 16 Martie 2020
Care este motivul pentru care fac asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu in concediu medical florenta_22 florenta_22 Buna ziua, 1. Care este baza de calcul la concediul medical? Se aduna veniturile brute realizate in ultimile 6 luni,se imparte la nr. de zile lucratoare apoi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical in timpul sarcinii irimiadaniela irimiadaniela in timpul sarcinii de la 3 la 4 luni,am avut medical de 75%.la salariul minim pe economie adik 850 lei.este normal sa mi se ia aproape jumate din astia 850 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical george n. george n. Buna ziua . Sunt in concediu medical de 3 luni [ cod 098] platit 100 % si am si handicap grav . Va rog sa ma ajutati cu un model de calcul al acestui ... (vezi toată discuția)