avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare referitoare la renta viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare referitoare la renta viagera

Am citit pe internet ca renta viagera acordata persoanelor peste varsta de 62 de ani este valabila doar pana in anul 2010.
Va rog frumos sa imi confirmati daca informatia ce o am este valabila sau este doar zvon fara temei legal?
Multumesc foarte mult,
Nella
Cel mai recent răspuns: nella , utilizator 20:35, 11 Decembrie 2009
Sigur va referiti la renta viagera agricola.
Va sugerez sa studiati site-ul oficial al Oficiului National de Renta Viagera Agricola: www.rentaviagera.ro si de acolo puteti fi sigura ca obtineti informatii legale si valabile.

Zvonul de care ati auzit nu este adevarat. Renta inceteaza la decesul rentierului agricol.
Multumesc, foarte mult!

Nella

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renta viagera pantia-livia pantia-livia buna seara ! am varsta de 62 de ani si ma intereseaza daca voi fi unica mostenitoare a unei suprafete de 5 ha. de teren arabil arendat, as putea mosteni si ... (vezi toată discuția)
Renta agricola se poate mosteni? Marica_sz Marica_sz Buna ziua Sunt somat sa ma prezint pentru a viza carnetul de rentier agricol pentru acordarea rentei viagere agricole aferente anului 2014. Sora mea a murit ... (vezi toată discuția)
Arenda yvecoi yvecoi pina la ce virsta se da renta viagera (vezi toată discuția)