avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amanare adunare generala asociatie de proprietari
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amanare adunare generala asociatie de proprietari

Sunt presedintele unei asociatii de proprietari. Suntem in situatia de a amana convocarea adunarii generale a asociatiei, ca masura de impiedicare a răspândirii COVID-19. Mandatul membrilor comitetului executiv expira. Vor putea fi contestate documentele semnate pana la convocarea adunarii generale de alegeri?
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2020
naejcon, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:41, 16 Martie 2020
Raspunsul referitor la convocarea adunarii generale este conditionat si de numarul membrilor proprietari
Exista asociatii de proprietari constituite din 60 proprietari dupa cum exista si asociatii cu 500 proprietari
Data fiind situatia speciala dispusa de catre guvern,puteti afisa la loc vizibil ca datorita restrictiilor impuse de catre autoritati convocarea adunarii generale se comuta pentru o data ulterioara cand autoritatile vor permite intrunirile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala handsu handsu Daca intr-o asociatie de proprietari nu se tin adunarile generale obligatorii anuale ,nici alegerile stabilite din 2 in 2 ani ,se poate aprecia ca asociatia ... (vezi toată discuția)
Adunare generala a proprietarilor, in perioada de urgenta... AlainCostea AlainCostea Buna ziua, As dori sa stiu cum au rezolvat problema tinerii adunarilor generale in aceasta perioada (pornind de la starea de urgenta) alte asociatii. In cazul ... (vezi toată discuția)
Hotararile adunarii reconvocate dalamiros dalamiros cu respect as vrea sa va cer sfatul in urmatoarea situatie. fac parte din comitetul executiv al unei asociatii de proprietari. in urma cu doua luni ... (vezi toată discuția)