avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pentru înregistrare ROL fiscal
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pentru înregistrare ROL fiscal

Buna ziua am cumparat împreună cu soțul de curand un apartament si nu stiu ce fel de declarație trebuie sa fac pentru înregistrarea acestui ROL în max.30 de zile.Se gaseste vreun model tip ceva?Mentionez ca am sunat la primărie și mi sa spus sa depun o declarație de mana pe email,deoarece în acest moment este stare de alertă cu coronavirus si nu ne pot primi si nu stiu cum sa formulez aceasta declaratie...nu am mai facut asa ceva pana acum este prima data...va rog un ajutor...
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 19:50, 16 Martie 2020
Ceva de genul:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare auto Anonim1205 Anonim1205 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, mi-am cumparat o masina din Germania , nu am decat contractul de v/c , briful mare,mic si as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Redobindire cetatenie romana copil minor mariana_fq mariana_fq Sunt cetatean al Republicii Moldova. In august 2009, impreuna cu fiica mea minora, am depus dosarul pentru redobindirea cetateniei Romaniei. Acum o saptamina ... (vezi toată discuția)
Cerere catre administratie imobil pentru aprobare sediu social srl m1rcea m1rcea Salut! Are cineva un model tip pentru o cerere catre administratia de bloc pentru aprobabrea unui sediu social pentru infiintarea unei firme? (vezi toată discuția)