ma intereseaza daca pot rezilia un contract de comodat, fara acordul asociatului meu. Mentionez ca suntem asociati 50/50 iar eu sunt unicul administrator. Contractul de comodat este pt sediul social al firmei( pt care am depus actele de suspendare) care este de fapt apartamentul meu. Ideea este ca nu ne mai intelegem deloc si nu as vrea sa ma trezesc cu probleme. Mai am o intrebare : pct de lucru este deschis intr-un spatiu al asociatului(cu contract de inchiriere)( unde mai fctioneaza alta firma de-a lui).... problema este ca desi am suspendat activitatea firmei pe 3 ani el nu vrea sa reziliem contractul de inchiriere! Ce ma sfatuiti sa fac? ......inca ceva... toate actele + stampila soc. sunt la el!!! Sunt disperata si nu stiu ce sa fac! Va rog, ajutati-ma!!!
Daca sunteti proprietarul bunului (comodant) nu este nici un fel de problema sa reziliati contractul, pe cale amiabila sau judiciara. Veti notifica asociatului dvs. ca solicitati rezilierea contractului precum si schimbarea sediului social al societatii.. Legat de pct. de lucru ma gandesc ca cea mai buna solutie e sa renuntati la partile sociale in favoarea lui sau a altei persoane....
Comodat sau inchiriere
Badger
Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)