avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Poprire pe salariu in stare de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Poprire pe salariu in stare de urgenta

Buna ziua,
Pe perioada declararii starii de urgenta mai sunt obligata sa popresc salariul unui angajat cu salariul minim pe economie ? Daca s-ar putea, as dori sa nu ii mai popresc omului banii in aceasta perioada, ar avea nevoie de toti ca si asa sunt putini. Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2020
alinaemi, utilizator
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 12:37, 18 Martie 2020
Luați legătura cu biroul executorului judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariat maria3000 maria3000 Buna ziua, Am primit la sediul societati un document, prin posta dar la cutia de scrisori si nu cu confirmare de primire, de la un birou al unui domn ... (vezi toată discuția)
Poprire alesimtranslate alesimtranslate Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un executor imi poate opri 1/3 din salariul meu net de 800 de lei. Acum angajatorul imi opreste 265 de lei din salariu ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Adrian 13 Adrian 13 Bună ziua am o întrebare legata de o poprire. Situația în care ne aflăm fiind declarata starea de urgență executorul judecătoresc mai poate sa îți ... (vezi toată discuția)