Pe 25 martie 2020 ar trebui sa incep un nou loc de munca: contract perioada nedeterminata, perioada de proba de 3 luni.
In contextul declararii starii de urgenta la nivel national datorita pandemiei COVID19, angajatii de la noua companie lucreaza de acasa si activitatea s-a restrans. Mi-au transmis ca va fi dificil sa incep la data stabilita. Angajatorul mi-a propus urmatoarele: modificarea datei de incepere (desi e greu de estimat in conditiile actuale o noua data pt start) sau sa fac eu o cerere de concediu fara plata (aceasta solutie mi-a fost indicata ca ar fi cea preferata).
Concediu fara plata din cate am citit nu prea se aplica. Ce optiuni as avea in acest moment?
De ce sa nu se poata aplica varianta concediului fara plata?
In ziua cand ar trebui sa incepeti munca trimiteti o cerere de acordare a acestui concediu pentru perioada cuprinsa intre data de... si data de... ( stabiliti asta cu angajatorul).
Si cereti si cateva asigurari ca o sa va angajeze dupa perioada asta...sa nu asteptati dupa dumnealor si apoi sa spuna ca nu pot face asta. Asa puteti cauta altceva...