avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare concedii odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare concedii odihna

Buna ziua,

In contextul pandemiei actuale, putem refuza un concediu de odihna unui angajat, care nu fusese inclus in planificarea anuala pe 2020 ?

Mersi frumos.
Cel mai recent răspuns: Anne Georgelin , utilizator 13:04, 30 Iunie 2020
O astfel de cerere de refuz, trebuie motivata serios.
Puteti fi un pic mai explicit ? Multumesc frumos.
Ca sa refuzati cererea de CO a unui salariat , aceasta trebuie sa fie bine motivata ... adica, motivele invocate sa nu lase loc de interpretari ... in opinia mea, angajatorul poate refuza cererea salariatului de a efectua concediul de odihna in alta perioada decat cea pentru care a fost programat.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate refuza concediul de odihna? Mr. Brightside Mr. Brightside Bun gasit! Vreau sa stiu daca mi se poate refuza o cerere de concediu si pe ce considerente? Daca vreau sa imi iau concediu in luna iulie la cate zile am ... (vezi toată discuția)
Refuz aprobare concediu Vioreld Vioreld Buna ziua! Avand in vedere ca nu mi-am efectuat concediul de odihna pentru anul 2015 conform programarii, zilele ramase neefectuate pentru anul trecut (si ... (vezi toată discuția)
Urgent negrila negrila daca un angajat doreste sa lucreze atunci cand are programat concediu de odihna ce trebuie sa faca, pentru ca angajatorul sa nu aiba probleme in cazul in care ... (vezi toată discuția)