avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somajul tehnic si concediul de crestere copil
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somajul tehnic si concediul de crestere copil

Buna ziua. Sunt insarcinata in 5 luni, si urma ca sotul meu sa intre in concediu crestere copil, deoarece el are salariul mult mai mare ca al meu. In situatia actuala provocata de coronavirus, urmeaza sa intre in somaj tehnic. Intrebarea este urmatoarea: mai poate intra el in concediu crestere copil, si daca da, cum se va calcula? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 19 Martie 2020
Mai poate intra dar intrebati la AJPIS daca in calculul indemnizatiei intra si suma primita somajul tehnic
da, poate intra in CCC ... nu-l afecteaza perioada de somaj tehnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sarcina si lauzie GeoSt GeoSt Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical plata minima Roxy67 Roxy67 Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil mic si insarcinata in 23 saptamani. In 25.05.2020 ar trebui sa ma reintorc la lucru,dar voi intra in concediu ... (vezi toată discuția)