avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Actele pentru supliment și revenire la muncă după ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Actele pentru supliment și revenire la muncă după creștere copil

Am fost în condeciul pentru creștere copil până la 2 ani. Am depus cererea pe 20.03.2020 pentru revenire la muncă. Copilul face 2 ani pe 9 iulie. Eu vreau să revin din 6 Mai și să își ia soția lună aceea liberă. Dar cum est problema cu acest virus , primăria nu lucrează , firma soției a intrat în șomaj tehnic. Cum se procedează , se pierde luna aceea , eu încep pe 6 mai , începe și soția dacă actele rămân la birouri fără a fi trimise la primărie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 23 Martie 2020
Primaria lucreaza, cererile se pot depune online. Actele trebuie sa fie depuse in termen.
La primărie m-am interesat și se primesc online actele , dar nu reușim să luăm ce ne trebuie de la muncă . Nici eu nici soția nu avem niciun răspuns. Soția a depus actele de pe 17 martie la muncă la ea
Cornel Vasile a scris:

Primaria lucreaza, cererile se pot depune online. Actele trebuie sa fie depuse in termen.

Care este motivul ca nu reusiti sa luati actele de la angajator?
Firma la care lucrez este in șomaj tehnic și directorul nu-mi poate semna cererea de revenire , la fel și firma soției mele.

Cornel Vasile a scris:

Care este motivul ca nu reusiti sa luati actele de la angajator?

Se poate semna cererea si , totodata, sa va emita decizia de trimitere in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor 75% la ministerul de interne viorelv viorelv In situatia in care soția unui salariat din ministerul de interne care lucrează la privat a fost trimisă în somaj tehnic trei săptămâni pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cresterea copilului bonefeliza bonefeliza Buna ziua! Eu sunt casnica, imi platesc asigurarile de pensie la Casa de Pensii. Sotul meu lucreaza de cativa ani la o firma. Urmeaza sa nasc cam pe 15 ... (vezi toată discuția)
Din cauza efortului am devenit inapt, ma pot pensiona de boala? nicoleta20 nicoleta20 am sa va prezint pe larg problema mea,iar apoi as dori sa imi spuneti ce am de facut;va multumesc! de 3 ani lucrez la aceeasi companie,ca sofer,munca pe care ... (vezi toată discuția)