avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de somaj si Facultatea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de somaj si Facultatea


Sunt intr-o mare dilema si nu gasesc un raspuns clar si precis.Sunt in anul 2 de facultate si din pacate in urma restructurarii locurilor de munca la firma unde lucrez, am sa ajung sa fiu somer .Aici intervine nelamurirea mea cu privire la somaj si facultate.Va rog frumos sa ma lamuriti intr-un fel sau altul si ce este de facut in acest caz?Se intrerupe facultatea pe perioada somajului in conditiile in care am ajuns somera dupa 4 ani vechime in munca? Mentionez ca facultatea este cu plata.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: julika , utilizator 01:31, 13 Decembrie 2009
Nu are nici o legatura somajul cu facultatea, in cazul dvs.
Mergeti linistita la facultate. Veti primi si indemnizatia de somaj, pana va angajati din nou sau pana se termina perioada pentru care beneficiati de somaj.
Va multumesc din suflet pentru raspuns! Deja ma gandeam ca ''toate mi se intampla numai mie''!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa facultate. Marius Negut Marius Negut Sotia mea a terminat facultatea anul acesta,a inaintat dosarul pentru somaj.Pe ce perioada se acorda ajutorul de somaj pentru absolventii de studii ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi 2009 adina_md adina_md Buna ziua!am o intrebare legata de dreptul la ajutorul de somaj acordat absolventilor de studii superioare din 2009. mai precis, am terminat medicina in ... (vezi toată discuția)
Cas si acordarea indemnizatiei de somaj Cornelissa Cornelissa Va rog, aveti amabilitatea sa imi spuneti, daca stiti si se poate, daca somerii neindemnizati: 1- trebuie sa plateasca CAS la Casa de pensii si cat anume este ... (vezi toată discuția)