avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sfat

De ce este mai bn sa beneficiezi de șomaj tehnic sau de zile libere acordate in cazul covid 19, unuia din parinti ,pentru ati merge vechimea și pt a fi plătite dările pt cartea de munca?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 22 Martie 2020
Daca zilele libere sunt luate in contul zilelor lucrate suplimentar si neplatite cu spor de minim 75%, atunci este mai bine sa le luati pe acestea, decat somajul tehnic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul vi l-ati dat singur in mesajul postat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020: ce se întâmplă când mama e acasă pentru îngrijire copil, iar soțul intră, ulterior, în șomaj tehnic? Burtea mariana Burtea mariana Este legal ca intr.o familie mama sa ramana acasa pt supraveghere copil 75%pt inchiderea scolilor,ca mai apoi sotului sa i se închida fabrica si sa fie dat in ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in perioada de preaviz Den85 Den85 Buna ziua, In urma demisiei angajatului, s-a decis unilateral cu angajatorul un preaviz de 40 zile. Avand in vedere situatia cu covid 19, s-a luat masura ... (vezi toată discuția)
Zile recuperare Costin85 Costin85 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cât este de corect ca o companie sa te cheme la ore suplimentare iar cand se apropie data plății ( 60 de zile ) sa te ... (vezi toată discuția)