avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... șomaj tehnic în sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

șomaj tehnic în sarcina

Mă afectează cu ceva, acum sau pe viitor faptul ca angajatorul mă baga în șomaj tehnic ,eu fiind insarcinata?mă refer la calculul de indemnizație pentru viitor...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 23 Martie 2020
Va afecteaza doar la stabilirea cuantumului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic-sarcina popescu simona popescu simona Draga dna sau dle, am aflat din surse neoficiale ca firma la care lucrez ar dori sa-si trimita angajatii in somaj tehnic timp de 3 luni, asa cum prevede ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere a copilului LauraEliza LauraEliza Buna ziua, Sper sa puteti raspude la intrebarea mea, sau sa ma indrumati pe cine sa intreb. Sunt angajata cu carte de munca, PFA si in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)