avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe cont

Buna ziua, sotul meu are o poprire pe contul bancar unde ii se vireaza salariul . As dori sa stiu daca in situatia aceasta de criza , sotul este acum in 75 % , se poate sa se amanse poprirea
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 12:24, 26 Martie 2020
Daca e de la ANAF, da, dacă e alt creditor, trebuie să fie acela de acord, prin cererea pe care o veți transmite prin intermediul executorului judecătoresc.
nu este de la Anaf , este o datorie la un credit online neachitat , care a fost preluat de un executor judecatoresc
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
betty_dumy, utilizator
În situația aceasta luați legătura cu executorul judecătoresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare RazvanDR RazvanDR Buna ziua, am si eu o dilema in legatura cu un credit de nevoi personale neachitat de prin 2009. Eu am luat un credit de nevoi personale de la Euroline, am ... (vezi toată discuția)
Rate restante-blocare conturi liuorza liuorza buna ziua am o problema la care as dori niste lamuriri.Sotul meu este debitor iar eu codebitor la un credit cu care am ajuns in executare.Executorul bancar ... (vezi toată discuția)