avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare executare silita

se poate cere suspendarea executarii silite daca speta este in faza de cercetare penala pentru utilizarea de inscrisuri false in vederea obtinerii hotararii judecatoresti ce se cere executata?
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 12:46, 13 Decembrie 2009
Suspendarea executarii silite se poate incuviinta, de catre instanta de judecata , numai cu dare de cautiune.
Multumesc pentru raspuns. Dar motivul invocat de mine poate fi admisibil?
pe calea contestatiei la executare solicitati si suspendarea executarii silite. Apoi, solicitati suspendarea contestatiei pana la solutionarea cauzei penale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in recurs- se pot executa silit cheltuieli de judecata ? inregistratnou inregistratnou Am un proces pe rol ce se afla in faza de recurs! La judecarea in fond a cauzei, unde am pierdut, am fost obligat la plata unor cheltuieli de judecata, dar eu ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sau nu? lia76 lia76 Buna ziua. Am urmatoarea speta. In anul 2005 X a semnat un contract de imprumut incheiat la notar cu garantie imobiliara cu Y, iar termenul de rambursare a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)