avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Flotant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Flotant

Buna ziua ! In cazul in care mi-am facut flotant pe buletin trebuie sa aduc la cunostinta acest lucru si biroului de resurse umane de la locul de munca? Multumesc frumos !
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
daniel_257, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 23 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, trebuie sa aduceti la cunostinta acest lucru biroului de resurse umane de la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic ii Anna393 Anna393 Buna ziua. De pe data de 1 aprilie voi intra in șomaj tehnic iar cei de la resurse umane ne-au întrebat dacă avem contract de munca si in alta parte. NU am ... (vezi toată discuția)
Sef birou resurse umane vs. contabil sef acameliac acameliac Pe scurt: este normal ca biroul de Resurse Umane sa fie subordonat contabilului sef? Este \"desenat\" si in organigrama, este aprobat regulamentul cadru in ... (vezi toată discuția)
Angajare ORIONIMPEX ORIONIMPEX angajare persoana cu domiciliul in alt judet-acte necesare si unde trebuie depuse (vezi toată discuția)