avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces si apel castigat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces si apel castigat

Dc am câștigat în instanță si apelul acum trebuie să merg cu prima hotărâre sa mi o legalizeze. Dar tribunalul este închis. Cum sa procedez
Buna ziua,
Folositi serviciile postale.
Sunati la arhiva si va vor explica ce trebuie facut!
Teoretic în.aceasta perioada cererea însoțită de taxa de timbru și copie sentința pot sa fie trimisă prin posta.Practic e greu de spus în cat timp se vor soluționa..
Stimata doamna,

Puteti achita taxa judiciara in cont bancar.

Dovada platii o atasati cererii de legalizare.

Aceasta poate fi transmisa prin e-mail, in format PDF, cu solicitarea expresa ca hotararea sa va fie comunicata prin posta.

In prealabil, sunati la ARHIVA CIVILA, pentru a va comunica,in concret, daca, actualmente, este acceptata aceasta varianta.(avem in vedere starea de pandemie declarata , care a presupus suspendarea unor servicii ).

Cererea, taxa judiciara, precum si un plic, in vederea transmiterii hotararii ,pot fi expediate catre instanta de judecata, prin orice serviciu de livrare a documentelor.( POSTA ROMANA, DHL, CURIER RAPID).

Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in urma unei hotarari judecatoresti Luciana222 Luciana222 In urma unui proces intentat pt recuperarea unui avans am primit castig de cauza,recurs nu a facut si perioada a expirat. Avocatul dupa ce si a primit ... (vezi toată discuția)
Nelamurire?! Marius Nou Marius Nou am primit o instiintare de la o firma de curierat ca am de ridicat un plic de la angajatorul meu. i-am sunat si mi-au spus ca ma vor cauta laserviciu deoarece ... (vezi toată discuția)
Cum legalizez o hotarare judecatoreasca prin posta? ileana-cosanzeana ileana-cosanzeana Buna ziua, As dori sa imi spuna cineva care stie exact cum pot sa legalizez o hotarare judecatoreasca trimitand cererea prin posta. Platesc prin online ... (vezi toată discuția)