avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perioada raspuns plângere parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perioada raspuns plângere parchet

Buna seara.am platit eu si inca 2 colegi un avocat din baroul bucuresti pentru a ne reprezenta intr-un litigiu de munca.pina aici toate bune si frumoase.dar au trecut 6 luni de zile de cind avocatul zice ca a facut plingere penala angajatorului si ca trebuie sa ajunga la parchet caci nu a primit nici un raspuns.intreb si eu care e distanta in kilometrii de la tribunalul bucuresti la parchetul bucuresti? Sau un avocat ajunge o data la 6 luni la parchet?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca a depus plangere penala sa afle numarul de dosar penal si sa se intereseze de stadiul up.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce adresa fac plangere impotriva unui avocat care nu-mi restituie banii. ianis66 ianis66 Buna .Avocatul este din Bucuresti cu adresa,CUI etc.Care este adresa baroului unde sa ma adresez,sau unde depun aceasta plangere ? (vezi toată discuția)
Inselaciune hikmet hikmet buna ! eu i-am facut o plingere de neınformare şi ınşelatorie ıntr-o societate comerciala la politie asociatul, iar acesta sa ales cu un dosar ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ??? irinu irinu Am mers la organul de ancheta care a cerecetat cazul meu, si am avut o discutie sincera unde imi spunea ca am dreptate dar ca nu poate trece peste procuror, ca ... (vezi toată discuția)