Buna ziua,
De curand mi-am inregistrat un SRL cu sediul principal pe adresa de acasa deoarece proprietarul unde am dorit sa inchiriez un spatiu nu a fost de acord sa sa imi ofere o copie dupa contractul de vanzare cumparare.
Am colaborat cu o firma online care deschide firme si mi-au spus ca nu pot avea alt spatiu secundar sau punct de lucru inchiriat daca nu mi se ofer aacea copie pentru dovada spatiului.
Este singurul mod prin a deschide un punct de lucru? copia dupa contractul de vanazare cumparare?
Proprietarul acelui spațiu poate să vă dea un Extras informativ de carte funciară din care să reiasă faptul că este proprietarul spațiului pe care-l închiriează (personal am putut cu ceva timp în urmă să fac această mențiune le ONRC). Cel mai bine este să-i contactati pe cei de la Oficiul Registrului Comerțului să le prezentați situația și să întrebați dacă doar cu această dovadă puteți face mențiunea respectivă. Firma respectivă să știți că nu face afirmații neadevărate. E în funcție și de funcționarii de la ONRC.
Punct lucru
anamariacelik
buna ziua
am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj.
ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)